Du blogger ikke- da gjør jeg det

Siden Caroline er så dum som ikke blogger så syns vell du nå at det var litt dumt å gi meg passordet ditt? hihi. Så da får vell jeg skrive noen ord til deg

Jo, hvor skal jeg begynne? Du er rett og slett den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt. Sånn helt seriøst. Vi har aldri krangla, og det er jeg hjerteglad for! du er den eneste personen som jeg ikke kunne tenke meg å være badass mot. eheheh. Jeg kan si alt til deg bestevenn, uten at du sier det videre. Finner ikke noe vondt i deg, bortsett fra at du ikke gidder å blogge, men det kan jeg leve med ♥ Så nå kan du bare glede deg til du får julegava mi, selvom den ikke er helt ferdig. Men jeg skal love deg den blir bra, sånn halvveis ivartfall håper jeg ;-) men jeg skulle egentlig bare si at jeg elsker deg jeg. så nå er det best for deg at du går inn på bloggen din å ser det her.
du er best

lifewitheatingdisorders

20.des.2011 kl.16:55

Så fint skrevet :)

Marthe

20.des.2011 kl.20:28

så utrolig søtt!

Skriv en ny kommentarDesignet er laget av: http://dinalarzen.blogg.no/


Hei, jeg heter caroline! Jeg er en jente på 14, blir 15. Her får du lese litt om min hverdag, se noen av mine bilder. Så håper dere følger meg. Jeg kommenterer tilbake!

+ Legg meg til som venn
hits