Blogg

www.cajoma.blogg.no

Bytter blogg, for er så lei av det bloggnavnet jeg har her. Så hvis du forsatt vil følge meg, så følg meg på www.cajoma.blogg.no www.cajoma.blogg.no

Du blogger ikke- da gjør jeg det

Siden Caroline er så dum som ikke blogger så syns vell du nå at det var litt dumt å gi meg passordet ditt? hihi. Så da får vell jeg skrive noen ord til deg

Jo, hvor skal jeg begynne? Du er rett og slett den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt. Sånn helt seriøst. Vi har aldri krangla, og det er jeg hjerteglad for! du er den eneste personen som jeg ikke kunne tenke meg å være badass mot. eheheh. Jeg kan si alt til deg bestevenn, uten at du sier det videre. Finner ikke noe vondt i deg, bortsett fra at du ikke gidder å blogge, men det kan jeg leve med ♥ Så nå kan du bare glede deg til du får julegava mi, selvom den ikke er helt ferdig. Men jeg skal love deg den blir bra, sånn halvveis ivartfall håper jeg ;-) men jeg skulle egentlig bare si at jeg elsker deg jeg. så nå er det best for deg at du går inn på bloggen din å ser det her.
du er best

hos verdens fineste.

I natt sov jeg hos verdens fineste sarah helene, vi koste oss som vanlig. Sann som vi alltid gjør, hehe.
Men blir her i natt også, siden sann er det bare... :)


 
to av 50 stk vi tok i går..
- tycks? 

Spørsmålsrunde om meg og Christian

Noen har drevet å spurt sann huldert i bulter ang meg og christian, spørsmål om oss. Så da tenke jeg bare starte en spørsmålsrunde her om oss, så hvis dere evt lurer på noe innfor forholdet, eller om han. Så bare å stille. Still gjerne Christian spørsmål om meg også :)

F.eks spørsmål som ;
- er det vanskelig å ha avstands forhold osv, hvordan er han som person, hva han syntes om meg osv, så svarer jeg på det en gang han er hos meg. 

- det blir video 

bloggfri - onsdag
Tar meg bloggfri idag, er så mye som jeg skal få unnagjort, må øve til fremføring jeg har i morgen! må også bli ferdig med den da. Men nå skal jeg sette meg å farge håret!

ukens sene sitater

A relationship is only made for two. But some bitches don't know how to count.

If someone says "I love you" and you don't feel the same way, just say "I love youtube" really fast

If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you really loved the first you wouldn't have fallen for the second. 

Men are like facebook, when you start to understand them....They CHANGE!

In three words I can sum up everything I've learned about life: It goes on. 


bloggpause.

må gjøre video

Nå skal jeg og sophie ha en må gjøre video, så nå håper vi at dere kommer med forslag. Alt kommer ikke til å bli gjort, men det meste blir gjort. - hva vil dere vi skal gjøre på må gjøre videoen?
 

videoblogg..

Nå har jeg laget og redigert en video til dere, der jeg snakker om alt og ingenting hos sophie. Hihi, er så koslig å være med den jenta igjen, lenge siden. Men nå stikker vi på sparta. Snakkes når jeg kommer hjem.♥

 

virkelig verdens bestePå fredag kom min kjære kjæreste bankene på døra, og hadde tre roser i hånda til meg. Sikkelig sjarmis han der altså, er så glad i han. 

Dagen i dag endte med at jeg tok bussen til Christian, altså til moren hans. Var der litt, også dro vi en tur til Sverige, jeg, søstra hans, per og han da. Utrolig koslig egentlig, familien hans gir så mye glede. Kan ikke noe annet enn å smile når du er med dem. He he. Jeg har i hvertfall kost meg masse. 

Dagen i morgen går vel til å si hade bra til Christian, føre han drar fra meg igjen...  

- Dere har gjort i dag da? 

rydding

Nå skal jeg sette meg ned å rydde rommet, fordi mamma får gjester etterpå. Og senere skal jeg til sverige med Christian, hans søster og hans stefar. Kos!


 

ukens sitater

1.You must be a thief because you stole my heart.

2.You must be a broom, cause you just swept me off my feet

3.A boy makes his girl jealous of other women. A gentleman makes other women jealous of his girl.

4.baby you light up my world like nobody else. When you smile!

5.best friends are the best, I dont know what i would do without mine, they are the best they are always there for me, when im going through a bad time, and im always there for them, if we get in a fight it doesn't last for long, we say sorry to eachother as soon as possible, we cant handle being mad at eachother for to long! We always have good times, and good memories to remember.

6.A promise means everything, but when they are broken, sorry means nothing.

7.She's the type of girl to let you walk away. She's not going to fight for you, or tell you all the reasons you should stay. She won't cry; she's just going to pick herself back up, wipe her scrapped knees from where she fell and skip through life again. Sure, she'd love you to stay; but she will do just fine without you.
svar om caroline

Hva er favoritt fargen hennes?

Babyrosa

hennes allerbestevenn?

amalie, sarah og christian

favoritt mat?

taco

hennes beste forhold ho har vært i ?

christian

Hva heter den beste kjæresten ho har hatt ? :)

christian

Hva er favorittfaget hennes på skolen ?

gym

hennes favoritt sang akkurat nå ?

"minne"

Favoritt blogger ?

sophieelise

spiller ho håndball?

nei, ikke nå lenger


hvem sendte ho den siste meldigen til ?

christian

har ho noen "uvenner" nå ?

nei, ikke som jeg vet

Hvorfor blogger ho?

fordi jeg gjør det, og jeg er hennes største forbilde vell. hva trudde du?

Hvor lenge har ho blogget?

siden i sommer, I think

kæm e din favoritt spiller på Rosenborg, Liverpool og Manchester United ?

jim larsen, gerrard, rooney

Hvor mange har hun vært sammen med ?

ganske mange ..

Bestevennen hennes ?

amalie, sarah og christian

Ynglings mat?

taco

Forteller dere alt til hverandre ?

ja, det gjør vi♥


Er Caroline en god venn ? :)

jaaa!

Hvor mange ganger har hun flytta ?

fem ganger

Hvor får ho inspirasjon fra?

meg selvfølgerlig! neida, weheartit og folk runt seg

Har ho mange lesere?

ja, 75 ca

Får ho mange kommentarer?

ja, trur da det

Åssen musikk hører ho på?

alt egentlig, haha!

Har ho dyr?

hund og katt

Har ho søsken?

ja, tre stesøsken

Er du bortskjemt?

alle er vell bortskjemte en gang i blant. men ho sier "hos pappa så"

er ho singel? - hvis ikke, hvem er ho sammen med da?

ho er sammen med deg om du ikke har fått meg deg det christian. hahah!

turtelduer

kjekkeste, diggeste, gutten ho kjenner?

er vell deg det vell christian ;-) ♥

penger eller kjæresten?

kjæresten håper jeg!

åssen frukt liker ho?

haha, det meste trur jeg

favoritt sport?

fotball

favoritt gutt?

christian

favoritt jente?

meg vell ? hahahaDay 4 - Antrekket ditt i dag

Jeg tar ikke dag tre, for jeg har ingen favorittfilm!
http://caaroline9.blogg.no/1321019678_sprsmlsrunde_om_carol.html

jakke only skjerf veromoda bukse veromoda singlett h&m armebånd vetikke
 
tycks?

spørsmålsrunde om caroline

Nå skal jeg, altså amalie lage en spørrerunde om caroline. Og jeg svarer i kveld kanskje♥  så det er bare til å stille mange spørsmål om caroline, så svarer jeg!


bare til å stille maaange spørsmål - amalie

Natta!

Ny skoledag venter seg rett rundt hjørnet. I morgen er det engelsk skriveøkt og fri på fredag! Skal til amalie en tur i morgen føre hun skal til skjeberghallen å spille kamp. I morgen skal hun sove over til meg, blir kos. I morgen og fram over må jeg leve uten telefon i 14 dager. Fordi den skal på reprasjon. Lenge leve livet. Ossen skal jeg klare meg, jeg er virkelig avhengig av iphonen min. Jeg har den med meg overat. Er den ikke i lommen når jeg går ut døren får jeg panikk! :-)

Har dere fri på fredag?

leser spørsmål!

"hva syns du om snus, røyk og drikking siden du har prøvd det ???? :O"

Røyk, jeg syntes ikke det er en god ting. Og det skaper veldig mye pustefeil osv, å du får dårligere kondisjon av røyk. Selv har jeg jo prøvd det, og jeg ble syk etter at jeg prøvde det. Fordi du drar det inn i lungene dine, og du får ikke med alt ut igjen. Selvom det følels sann. Men de som røyker, det er dems valg. Men jeg syntes ikke det er smart i det hele tatt.
Snus,  mange av mine venner snuser. Og det er faktisk noen jenter som kler det.Men, det er uansett ikke noe bra! Du kan jo få gule tenner og æsjete tenner. Ja, du forstår. Det ikke noe bra det heller, og det er ikke noe for meg for å si det sann. Jeg er ikke den personen! ;)
Drikking, det er heller ikke noe bra. Og det kan påvirke humøret osv. Men, det smaker også utrolig vondt. Det legger seg også en etter smak i munnen. Hehe!


 

Caroline kommer tilbake

Halloja, amalie som blogger igjen! Men jeg fikk beskjed av caroline å skrive ett innlegg om at ho kommer tilbake i kveld. hihi, som jeg skrev igår, sa jeg at jeg kom til å få ho til å begynne å blogge igjen. gjort √ så da er det bare til å følge med videre i kveld. så kommer det mest sannsynlig ett innlegg av caroline ♥


joda, glad i dæ innimellom shø
amalie som blogger

Som dere sikkert har lest, så har caroline bloggpause/slutta. Men det vil ikk jeg ho skal, så jeg blogger for ho! haha. Ho vet om det, så er ikke akkuratt en hemmelighet. Men jeg lover jeg skal få caroline til å blogge igjen så fort som mulig♥ dere må bare regne med at det ikke blir nå!

Så nå sitter jeg bare å chiller'n mens jeg snakker med caroline på facebook, og vi har vell egentlig ikke noe fornuftig å gjøre noen av oss. haha.

har fått ny pc- så jeg har ingen bilder på denne pcen

hva gjør dere da?

slutter

Da slutter jeg å blogge, kommer kanskje tilbake en gang. Men jeg har i allefall sluttet å blogge fra nå av! 


 

For en kamp

Nå sitter jeg plantet under dyna i sengen min, å ser på en forferdelig Rosenborg kamp. Blir litt flau over å være rosenborg supporter nå ja, når stefaren sitter oppe å er brann supporter. Kommer til å bli mobba for resten av livet, for nå ligger vi under med 2 mål. 1-3 til brann.

Jeg har også vært å sagt hade bra, til verdens beste kjæreste. Er så dumt han bor så langt unna, savner han etter hvert sekund jeg ikke er med han. Åh, jeg gleder meg til hver gang han kommer, også drar han med en gang. Savner han allerede! 
god tur hjem til Trondheim, kjæresten min. Glad i deg♥

svar på spørsmåls runden

Har du kjæreste?
- ja, det har jeg
 nevn 5 ting som er positivt med deg selv?
- snil, er til å snakke med, stiller alltid opp, er meg selv 100% og er til å stole på.
5 negative ting om deg selv?
- blir lett sjalu, veldig fort sint, overreager ofte og veldig flink til å missforstå

-Hva synes du om langrenn?
- sikkert helt grei sport det.
-Ossen musikk hører du på?
-  alt mulig egentlig
-Hvor lenge har du spart til så langt hår?
- ikke så lenge egentlig, hehe
-Hva er det alller beste du vet om?
- være sammens med kjæresten min♥
hva er det du liker best å gjøre?
- spille håndball, være med venner/kjæresten og ta bilder.


blogga lenge?
- siden sommerferien
ser du ofte på tv?
- har alltid på tv når jeg sitter på rommet ellers så blir det så dårlig stemning.
beste sang?
- jeg vet ikke helt, er så mange supre! :)
hvem er din bestevenn?
- amalie buvarp!
ossen tlf har du?
- iphone 4
hvor lenge har du og christian vært sammen?
- 2 måneder


det du liker best å se på tv?
- varierer fra hvilket humør jeg er i
drikker du kaffe?
- iskaffe tels det?
er du fornøyd med telefonen din?
- tja, eller nei.
føler du at du selv er sporty? det er du!
- nei, det gjør jeg ikke ;)
syns du rommet ditt er fint?
- joa, både og.. til tider:)
er rommet ditt ofte ryddig?
- neeei
kan du lage video om rommet ditt?
- kan jeg helt sikkert
bruker du mye sminke?
- jeg bruker vel det fleste jenter bruker for tiden! :*)
er du flink på skolen?
- både og! :)
ler du mye?? jaa!
jaaa!
sover du mye?? jaa!
- oyeah

er forholdet bra mellom deg og christian ?
- både og, det er så mye trøbbel siden han bor i Trondheim, og jeg i Sarpsborg.
Favoritt plagg?
- joggebukse og hettegenser! loveit
Driver du med noen sport?
- håndball, men digger fotball! :)
hva synes du om kjæresten din?
- hvor skal jeg begynne?
Jo, han er utrolig snill, søt og bare utrolig herlig. Personligheten hans er så utrolig fin, jeg elsker den. Men mest av alt så elsker jeg han for den han er. Han er seg selv hele tiden, noe som er utrolig flott!
kunne du gjort det slutt med han? - hvorfor/hvorfor ikke?
- Jeg kunne ikke direkte gjort det slutt for følelsene sin skyld, for jeg har utrolig sterke følelser for Christian. Men, det kan jo hende forholdet ryker pga avstanden, noe som er trist. Jeg gleder meg alltid tl han kommer, men grur meg til han skal dra liksom. Om dere skjønner! :)
åssen er dagene dine for tiden?
- De er vel vanlige som alle andres.
savner du noen nå? - hvis du gjør det, hvem da?
- Ja, det gjør jeg. Jeg savner Christian veldig masse
hvem stoler du mest på?
- Christian, Amalie og Sarah
hvem er dine topp 3 bestevenner?
Sarah, Amalie og Christian
fotball eller håndball?
Fothåndball
når er neste gang du møter kjæresten din?
- Jeg vet ikke helt, hehe.

nevn en ting som har gjort livet ditt MYE bedre
- Det er så veldig mye, men en ting! Det er vel det at jeg møtte herlige Christian.
nevn en ting som har gjort livet ditt vanskelig i perioder.
- Avstanden mellom meg og christian, savner han bare mere og mer.
Er det noe du vil forandre på?
- Ja, masse!
idolet ditt
- Jg vet ikke helt.
noen gang operert?
- Jepp! :)
Siden kamera ikke ville samarbeide med meg, så ble det skriftlig, håper det går fint! likte dere svara?

2 mnd med verdens beste!

Jeg er så utrolig glad for at jeg fant deg, Christian. Takk for at du alltid har stilt opp for meg, og at du enda er min. Jeg kan med hånda på hjerte si at du er den beste i hele verden. Du kommer alltid til å være min bestevenn og du er min bestevenn og kjæreste nå. Ting er komplisert. Og alt kan bli endret. Jeg er så glad for at du får meg til å smile når jeg trenger det!

Ja, ting er vanskelig med avstandsforhold. Men vi skal klare hverandre, vi stoler såppas på hverandre. Og jeg er glad jeg har denne gutten. Han vet virkelig hvordan han skal få meg til å smile, og være glad. Han vet hvordan å få meg til å bli i humør. Han vet virkelig hvordan han skal innponere meg. Han er virkelig den beste. Irriterer meg at han bor i trondheim, og mamma er stad å sier " du får ikke sove på samme rom som gutter" hello? det er kjæresten min. jeg vet hva jeg skal og ikke skal. Foreldre!

Hverdagen er ikke det samme uten deg, kjære. Alle skyer skygger for den sola som skulle vært vist fram til det vakre landet våres. Ingenting er som det skal, jeg savner deg sann kjære deg. Husk at jeg alltid vil være her for deg vennen. Og at ingen er bedre enn deg. Håper vi får ordnet opp i problemet våres vennen. 

ELSKER DEG! DU ER DEN BESTE. TAKK FOR TO HERLIGE MÅNDER,OG LENGER SKAL DET BLI!! ♥♥♥♥♥

kuleste personen i vææææærdaaan daaaa vet

Nå skal jeg lage ett innlegg om hvor kul MARCUS HANSEN er.. Han er bare såå utrolig kuuul, herregud. han eier også i å skate.. sooo proooo, liksom.. Hello? søk på face, og han kommer opp.. SUPER snill og utrolig kuuuul! går ikke ann å beskrive en gang :p herregud! sooo coool boyy, the cooolest in the wooorld.


 

FUCK YOU


modell meg tatt av selvutløser kamera sony a 330

- tycks`?

spørsmålsrunde!

Nå siden jeg ikke har noe å blogge om tenkte jeg starte en spørsmålsrunde, og denne gangen skal jeg svare på video. Men, nå skal jeg legge meg å slappe av! er ikke helt i form så.

sq
 

super fin bikini

chillrn!kosermeg♥

Farger håret.

Først og fremst, unnskyld for mitt fraværd.Men, kjæresten min har innkommet byn, og da vil jeg bruke mest tid på han. Har jo savna han så lenge.

Jeg sitter nå med hår farge i håret, å venter på å komme meg i dusjen får å få det ut. Så kommer bilder og det etterpå. Og ellers skal jeg en tur til kjæresten i morgen, tar med kamera trur jeg. Så får vi se om det blir noen bilder. Hehe, er ikke så flink til sant vet dere. Men da snakkes vi!!

arkivbilde-.-


Nothing to do

1 Har du et mellomnavn?  Lorentzen

2. Hvilken tid på døgnet liker du best? On the night

3. Hvor liker du deg best? På rommet mitt, plasert under dyna med en film!

4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Spiller musikk på det høyeste!

5. Har noen av vennene dine sviktet deg før? Ja..

6. Hva er din formening om musikk? Uten musikk, så hadde livet vært dønn kjedelig.

7. Bryr du deg om hva andre synes om deg? Ja, egentlig. Jeg tar meg veldig nær av ting som " du er tjukk" osv. Hadde en periode på barneskolen der alle sa"du er tjukk, slank deg" osv. Som jeg omtrent bare spiste en gang daglig, og ikke noe mer.

8. Høyrehendt eller venstrehendt? Høyrehendt

9. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? Ja, en god del.

10. Hvor mange kjæledyr har du hatt? 2. En katt og en hund.

verdenssøteste♥
11. Hvor var ditt første kyss? I barnehagen(?)

12. Hvor var "din første gang"? Det har ikke skjedd, så venter nok en stund med det ja.

13. Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn? Personligheten, men også litt utseende..

14. Er du deg selv mot andre? Spørs, for jeg er egentlig en veldig hyper person.Men er også litt kosete og sjenert.Men er jeg med kjæresten, er jeg mest den kosete, sjenerte jenta.Men også den hypre innimellom.

15. Hva er det koseligste du vet om? Ha jentekveld med en god venninde, bare sitte i senga med hver våres pc og se en film med snop. Eller en sikkelig kosekveld med kjæresten.Åh,savner han.

16. Hva får deg til å sove? Hver gang jeg skal lese til prøver sovner jeg. Men sann om kvelden er det stemmen til Christian.Det er den siste tingen jeg må høre føre jeg sover.Ellers får jeg ikke sove.

17. Sang som får deg til å smile? Jeg vet ikke helt.

18. Sang som får deg til å gråte? jeg vet ikke helt igrunn.

19. Har du søsken? En halv søster på 10, og en søster på 2 :-)

20. Liker du utseendet ditt? Både ja og nei

21. Hva har du gjort som du angrer på? Ja! en del.

22. Hva er din yndlingsdrikk? Coola!

23. Hvor mange puter har du i senga?2:)

24. Hva gjør du før du sovner? Snakker med kjæresten.
25. Hvor føler du deg hjemme? sammens kjæresten!

26. Hva er din største drøm? Er ikke sikker enda, kanskje bli noe innen media...

27. Er du "på g" med noen akkurat nå? JAAAAAA

28. Hvordan ser rommet ditt ut? Kan legge ut bilder.

29. Hvordan er din klesstil? Ola bukse, converse og varierende gensere30. Hva er dine største interesser? Venner og kjæresten.+ ta bilder!

31. Hva er typisk -din- humor? Haha! Må vel si pervers eller bare random ting x)

32. Hvordan oppfører du deg når du har gjort noe du ikke burde gjøre? Prøver å bytte tema hele tiden

33. Hva gjør du når du har kjærlighetssorg? Eh, snakker med amalie


34. Hva er din yndlingssmak? vet ikke..

35. Hva er din yndlingslukt? vet ikke, gutteparfyme.. å digg!

36. Hvor ofte dusjer du? Hver eller annen hver dag

37. mange eller få venner? har jo mange venner

38. Kjenner vennene dine den virkelige deg? nei!

39. Hva er ditt første minne? Noe fra barnehagen eller no...

40. Hvordan hilser du på folk? Gir dem en klem! standar

41. Liker du å ta hevn på folk? Spørs hva folk har gjort med meg, men det er sykt digg da >:)

42. Liker du å gå i bikini/badebukse? Ja! savner det allerede!43. Hva er den mest spilte sangen på pc'en din atm? It girl - jason derulo

44. Er du ute etter et langvarig forhold eller bare one night stands? Langvarig! :D

45. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med deg i grava? Ja!

46. Føler du deg populær? Nai!

47. Føler du deg som en taper? Noen ganger, men på en bra måte :)

48. Hvordan parfyme bruker du? Beckham ellerno,fikk av sophie etter ho hadde vært i dubai! bruker den hver dag!

50. Liker du oppmerksomhet? Tja..

Jeg er ukens blogg hos

http://theuse.blogg.no

når jeg logget inn på bloggen nå, og sjekket kommentarene mine hadde jeg fått en kommentar, du er ukens blogg hos meg. Sjekk ut. Ååh, jeg ble utrolig glad. Så nå tenkte jeg at jeg skulle lage en liten video til dere, om jeg orker .. kanskje en sminkevideo(?) men den må bli filmet med iphoenen min. Siden kameraet mitt kan ikke filme, og uansett er det hos amalie. Så nå stikker jeg en tur på rommet mitt! Vi snakkes!♥
fra i sommer, på campingtur med bestejenta sarah!

- syntes du jeg skal begynne med ukens blogg?
og hva vil dere ha om på video?

Nytt design.

nå skal jeg og amalie snart hoppe i seng. skal bli godt, er utrolig sliten. 
tycks?

svar på spørsmåls runden

hva liker du best med christian?
- At han er seg selv hele tiden, og at jeg kan være meg selv ved han og rundt han. Og at jeg kan stole på han, og at 
han er super duper snill. Men jeg liker vel egentlig alt ved han, så er så vanskelig å fortelle!Han er den beste♥

gleder du deg til høstferien når christian kommer ned?
- Ja, det gleder jeg meg utrolig mye til.Tenker ikke på noe annet enn at han straks kommer ned. 

hvor høy IQ har du?
- Hei christian! :) jeg er smartere enn deg!

hvor lav er du?
-Jeg er 150 christian, og det vet du veldig godt. Trenger ikke gni inn at jeg er lav.

åssen fotballsko hadde du?
- Jeg har ikke noe fotball sko lenger, for mine er kastet. Lagt fotballen helt på hylla nå, skolen skal forann

hvis du kunne velge mellom tre ting som du kunne hatt med deg på en øde øy, hva hadde det vært da?
- Christian, båt og matdrikke!


kan du lage video om sminka di?
- det kan jeg vet du :)

kan du lage fakta video om deg selv?
- Om du ønsker det, så kan jeg sikkert gjøre det!

er du fornøyd med livet?
- Ja, takket være min mor,far, amalie og Christian♥

trur du at du kommer til å bli lei christian om han flytter ned hit?
- Alle blir jo innimellom lei av hverandre men, jeg trur ikke jeg kan bli lei av christian om han kommer tilbake. For jeg trur nok ikke vi kommer til å være sammen så mye mer fordet, for han trener jo hele tiden osv. Ja, du forstår.

er du morragretten? (JAAAAAAAAAAAA)
- Spørs hvilken måte jeg blir vekket på, men JA jeg er morragretten.

de tre bloggene du leser FAST!
- Amaljeb, sophieelise og annais

er du flink til å lese bøker?
- Nei, hater å lese bøker!

er du ofte lei deg?
- Nei, men når jeg begynner å tenke på mye så blir jeg lei meg.

Glad i å ta bilder?
- ja det er jeg. Er veldig glad i det!

føler du deg fin på mange bilder? :) det er du!
- Nei, men de jeg føler meg fin på legger jeg jo ut da! :) så ja.

om det blir slutt mellom deg og christian, har du noen andre i kikkerten da?
- Nei, har bare christian i kikkerten! Og vil ikke endre på det! 

Hva heter din nåværende kjæreste?
- Om du virkelig følger med på bloggen så heter han christian.

Hva liker du best av Melkesjokolade og smash?
- Liker virkelig ikke smash, så må velge melkesjokolade

Hvem er ditt idol?
- Mammaen min!♥♥
Hvilken kjendis er den mest kjekkeste?
- Taylor Lautner<3<3

Har du noen gang klemt en fremmed?
- Ikke en spesiell fremmed, men en jeg ikke kjenner veldig godt. JA!

Hvilken gutt du har vert sammen synes du var den søteste?
 
- Christian Vikan 
 
Hva gjør du på fritiden?
- Tar bilder og egentrening og er med venner. 

Favorittfilm?
- bruder i krig!

Kjekkeste mann i _hele_ verden?
- eh, jeg syntes ingen er kjekkere enn kjæresten min. Men, om det skulle vært en mann! Så er det nok Jim Larsen eller Markus henriksen♥

Hvor lenge har ditt lengste forhold vært?
- Eh, er ikke helt sikker. Men, det seriøse mitt varte i 6 mnd og 2 dager. hehe 


Hvem er dine bestevenner ?
- Amalie,Christian og Sarah.

Hvorfor blogger du?
- Jeg begynte egentlig fordi alle andre gjorde det, og da gjorde jeg det fordi de andre gjorde det.Men nå gjøre jeg det fordi jeg syntes det er gøy! Og liker å få respons på det jeg skriver osv.

Hva gir deg inspirasjon? :)
- Andre blogger, ting på gata.. Og folk jeg møter på!  

- det var det jeg hadde for denne gang! håper jeg svarte bra nok!  

spørsmålsrunde

Da tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde, og dere kan spørre om alt fra a-å, men svarer ikke på for private spørsmål om dere forstår. Og da er det bare til å stille spørsmål, og ja jeg kommenter tilbake i dette innlegget også. Så, håper dere stiller spørsmål. Den varer bare ut til i kveld, så da svarer jeg på den ikveld.
 
håper du stiller spørsmål! :)

formspring me.

Nå har jeg og amalie lite å gjøre, så vi lagde oss formspring. Kan ikke dere bare ta å spørre meg om noe? også tenke jeg å lage en liten spørsmålsrunde senere idag, som jeg skal svare på imorgen eller ikveld. Så da kommer det ett innlegg senere. 
 http://www.formspring.me/carroj 

arkiv bilde 

http://www.formspring.me/carroj

har du formspiring? så legg den igjen i kommentarfletet å jeg follower deg. å stiller deg spørsmål. eller om du legger igjen bloggen din, så kommenter jeg den. om du stiller spørsmål

http://www.formspring.me/carroj
 

så sliten fortiden

Jeg er så slapp for tiden, jeg tenker alltid dagen før neste dag " jogge imorra,ja!" men så ender det med att jeg sitter inne klempt på rommet mitt og ser på tv. Ellers sitter jeg i telefon med christian i flere timer. Hehehe. Så derfor er det ingen bilder osv, å så mye bilder. Men håper det går bra! 


 I morgen blir det en liten by tur med amalie og til kulåsparken for å ta bilder. Også overnatte hos ho! SÅ det blir koslig!

tenker du også at du skal jogge, men blir sittende inne? 

selger speilrefleks kameraselger mitt sony a 330 

det du får med er , kamera vekse, deksel til kamera linsa(glemte å sette det på), minnekort på 4gb som det er plass til over 900 bilder på. og selve kamera da.

Det er brukt i 1 år i august, og jeg selger det for å kjøpe med nikon d3100 for det kan filme, så det er liksom det jeg ønsker meg. Kamera jeg selger er ganske bra, og det kosta 6000,- så jeg vurderer og selge det for 3000,- . 

det er godt brukt.

Så om du har innteresse for å kjøpe det så sender du mail til meg på : caaroline9@hotmail.com, ellers så skriver du i kommentarfeltet.

 

Hva skal jeg blogge/videoblogge om?

Idag har jeg bare sittet inne og kost meg med mamma.Så ble ingen bilder idag. Men i morgen tenkte jeg å lage videoblogg.Men jeg vet ikke hva jeg skal ha videoblogg om! 
Og jeg har ikke noe blogg greier, jeg har ingen insperasjon! SÅ jeg lurte på, er det noe dere vil at jeg skal blogge om?

fra igår..

Noe dere vil jeg skal blogge om osv?
 

verdens beste kjærste!

heioghå alle sammen!
nå kan jeg jaggu passordet til caroline på bloggen hennes også :D
mohahahahah <3

Ville bare ''hacke'' meg inn her for og si noen fine ord om deg skjønner du , for den sjarmisen jeg er så kommer det mye fint ut av hjerte mitt !

Du er bare helt magsik du, du aner virkelig ikke :)
Du betyr alt for meg , snuppelupp :)
Jeg har aldri vært så forelska i noen som jeg er i deg :D
Nå gidder jeg ikke skriver mere , så ha fortsatt en finfin dag :*Se så nydelig ho er a gett :D
EVIG DIN, EVIG MIN, EVIG OSS ;*

- gutten din :*

hits