Fotografi

bilder - oslo

Hadde på en måte med oss en "privat" fotograf i går. Nicholas Kristiansen, han har tatt alle bildene. Han er veldig dyktig, han er like gammel som meg. Han er drit flink med redigering osv. Kan nok vise dere noen bilder han har tatt en annen dag. 
Men vi stor koste oss i oslo. 

- tyyycks? 

old picture

savner denne cupen, faktisk den beste cupen jeg har vært med på! i tillegg til fotballen♥

modell for en time! del2

Alle bildene er tatt av Amalie, henne sminket meg også. Ordnet håret å alt. Dette var utrolig morsomt, så får vel prøve dette flere ganger. 

Hva syntes du? 

modell for en time! del1savner fjordårets trinn
Jeg savner virkelig og være de nye som begynte på ungdomskolen, være de som ble godt tatt i mot av eldre elever. Og savner virkelig tiende klasse som var da! Savner å være god venn med alle, ikke mye drama osv. Savner det virkelig. Og ikke minst ha så utrolig god kontakt med sarah, savner den kontakten. Men glad vi forsatt er bestevenner da!

i love you

Jeg er så glad for at du er den du er, og at jeg er så heldig som får være kjæresten din. Jeg er utrolig glad i deg vennen.♥

photo - mekjedameg

i miss the summerholiday

Å som jeg savner sommeren så utrolig mye, gå i shorts og bare chilln i sola(når det er sol da) åå..
- kommer del 2 senere

photoshoot ; amalieIdag har Amalie igjen fått prøvd seg litt forann kamera. Ho er kjempe flink, og har et helt utrolig utseende!

- Hva syntes du?

fotoshoot ; amalie som modell


Nå har jeg og Amalie vært en tur ute, og tatt en del bilder. Dette er noen av dem, og det er bare det i svart og hvitt som er redigert. De andre er ikke redigert, har sann ting på kamera som jeg kan endre på. Kan ta det på en videoblogg en gang tenker jeg. Men uansett. Nå skal jeg og amalie chillen litt til. Ta noen bilder senere ikveld også, så da får dere flere bilder. 

Selv likte jeg bildene ganske godt, og amalie fant også ut at hun likte seg forann kamera.Noe som er en posetiv ting, ho er også veldig flink.

Husk også spørsmålsrunden > http://caaroline9.blogg.no/1317726493_sprsmlsrunde.html 

- hva syntes dere om bildene? 

 

when nothing goes right


when nothing goes right, go left.
photo - smile!If u smile, i smile

Caroline Josefine

Caroline Josefine

15, Sarpsborg

Jeg er en jente på 14 år, og jeg driver med alt som har med bilder å gjøre.Jeg elsker å ta bilder, på fritiden driver jeg med fotball og dvs.

Kategorier

Arkiv

hits