Hverdag

Bytur med beste

Da drar jeg til byn med Søteste bestevennen min! Snakkes når jeg er hjemme ikveld!

Juleferie

Unnskyld for mitt fravær her på bloggen, men har skjedd så mye annet. Tentamner og hele den pakka der. Men nå er jeg tilbake.


Idag kan jeg offisielt kalle det juleferie. Men en dårlig måte å våkne på. Mamma hadde klart å forsove seg, så når ho dro smelte ho igjen døra så hardt at jeg trudde vinduet mitt knuste. Men det lever i all velgående. Jeg har altså rom rett ved siden av utgangsdøra. Men bortsett fra det. 
Idag skal jeg en liten tur til byn med sarah klokka 5 trur jeg, også tar vi bussen ned til sparta for å se sparta kamp. Siste sparta kampen føre juleaften!♥
 
- hva har dere gjort de siste dagene? 

Blogghumøret synker..


Blogg humøret mitt.. Ja, hva skal man vel si om det? Denne uken har det vært tentamner og drit å møkk. I morgen skal jeg møte kjæresten min, om jeg er i form til det. Er utrolig dårlig i form, klarer ikke tenke klart, se klart, eller noe som helst.

- Kommer kanskje ett innlegg i morgen, men kan ikke love at det blir noe annet en iphone bilder da! :-)

Sliten -natta

Da har jeg kommet hjem etter en fantastisk tur i Oslo, så nå tar jeg natten! Bilder kommer i morgen

Forsette eller slutte?

Jeg har utrolig mye som skjer for tiden, skole, venner og ikke mye tid til data da. Så jeg lurte egentlig på om jeg skulle slutte å blogge, eller om jeg bare skulle blogge sann innimellom? 
fra i sommer.

I morgen reiser jeg til Oslo, med klassen min. Pluss a og c klassen. Skal bli så utrolig koslig, vi skal få shoppe. Men egentlig skal vi på sann forestilling, men det begynner ikke føre halv sju. Vi drar sann i 11 tiden fra skolen. Gleder meg utrolig mye, har ikke vært i oslo, siden jeg var utrolig liten. Så jeg skal g rundt der med sarah! så kommer masse bilder!

Hva syntes du, skal jeg forsette å blogge innimellom eller skal jeg slutte? 

3mnd med verdens beste kjæreste


I dag har jeg og verdens beste christian, vært sammen i 3 mnd. Tiden flyr virkelig fra meg, føler jeg ikke får gjort noen ting. Men uansett, jeg er så utrolig glad for å ha den gutten der. Han er virkelig det beste som har hendt meg. Ingen kan noen gang ta hans plass. Jeg er virkelig utrolig glad i deg Christian.♥
Te amo!♥ 

Koslig kveld


- bryllupet til pappa!

Nattblogging, haha. I dag har jeg som sagt at det har vært kosekveld med familien, eller som jeg kaller det.. spill kveld. Det har igrunn vært veldig koslig, men har også blitt kjedelig. Vi spilte noe spørsmålsgreier, å alle spørsmålene var fra lenge føre jeg ble født. Så kunne ingenting, fuck my life. Men laget mitt vant da! ♥
Kommer kanskje video i morgen! Bare kanskje, har ikke lovet noe! 

desperate housewives

Da sitter jeg godt plasert i kjellerstua mi hos pappa. Er så utrolig deilig å komme vekk litt fra hjemme, og kjenne at det bare er en uke igjen til jeg ser den søteste kjæresten i hele verden. Skal bli deilig. 
Atm sitter jeg å chiller max med frustrerte fruer♥, elsker den serien.. Helt avhengig. Men har de bare hos pappa, så blir ekstra kos hver gang jeg kommer hitt vet du! 

Skulle egentlig spille sims den kvelden her, for har de fleste sims spilla til pc'en men nei da. Jeg har jo tatt med meg start spillet til sims hjem til ho mor.

- har du noen du gleder deg til å se igjen? og hva gjør du i kveld? 

to my dadyGleder meg til å reise tilbake til pappa for å møte verdens beste søster igjen, skal bli så utrolig bra! Har ikke sett ho på drit lenge liksom! Så skal bli chill♥

uten internett.

I to dager har jeg vært låst uten internett. Så nå er jeg tilbake.. Har ingen bilder fra idag, så blir bare arkiv bilder. 

I dag så har jeg egentlig bare gjort lekser og vært på konfermasjon undervisning.DØDSKJEDELIG.


 

HELG

Igår så var jeg som sakt i skjeberghallen og så amalie spilte kamp. Og etter det sov hun til meg, og det var utrolig kos. Vi la oss ganske tidlig, utrolig tidlig. Vi pleier ikke legge oss så tidlig som klokka 12. Menmen, idag skal vi ta bilder trur jeg. Og egentlig bare kose oss. Så kommer bilder senere!!
Eidsberghallen

Nå er jeg i eidsberghallen i Mysen for å se Silje spille kamp. Vi er nå på andre omgang, og det er en vanskelig kamp. Rolvsøy leder 7-8 så ja! Det er en vanskelig kamp. Mysen er gode. Vi ligger over med ett mål. Kan bli en vanskelig kamp!!

Kampen går og går. Nå er det 6-9!!

to night gonna be a good night


Ja, jeg er tilbake. Klarte meg ikke lenger, etter at amalie maste om at jeg skulle begynne å blogge igjen!

Nå er jeg hos Silje, har vært her en godt stund nå. Atm sitter vi her å koser oss med muffins, brus og godis.Utrolig koslig. Vi har også koset oss med en del sminke idag! Så, da vet dere det!:) men kommer sikkert litt flere bilder utover nattaen, skal kose oss med tv, snakk og kos! 
 
- Hva gjør dere idag da?♥ 

Good Morning


Nå har jeg akuratt våknet opp, etter å ha lagt meg drit sent i natt. Trur klokka ble rundt halv fem jeg, siden jeg satt å skrev engelske sitater på små lapper og hengte dem opp på siden av skapet ved senga, kan vise dere bilder ikveld. I dag skal jeg vel ikke så utrolig mye, trur jeg skal en tur til christian for å si hade føre han skal sitte åtte timer i buss igjen. Syntes ganske synd på han ja. 

- Hva skal dere idag?♥ 

ønsker og verdens beste helg

Overskrifter er så vansklige.


Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om lenger, så om dere har noen ønsker så er det bare å komme med det. Siden jeg har ikke blogglyst i det hele tatt lenger. Alt går så sinsykt sakte for tiden. Men uansett.
I morgen kommer søteste amalie og skal overnatte, så da blir det sikkert en del bilder til dere. Og på lørdag kommer christian en tur! Som jeg gleder meg til denne helgen. Også på lørdag, skal jeg kanskje ta sann piercing ting i øret.. Haha,lover deg jeg kommer til å begynne å grine, sverger.

Har du noen ønsker? Får du en bra helg denne helgen?

Bloggtiden

Jeg har ikke så utrolig mye tid til blogging for tiden, jeg har nemlig begynt på håndballen igjen. Deilig♥ Har hatt en pause på over 3-4 mnd nå, og jeg kjenner det er godt å komme tilbake på håndballbanen.Føler meg hjemme. Gleder meg til alt nytt vi skal gjøre sammen, skal bli kos med folket igjen!♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

skjeberghallen! :)For ikke så utrolig lenge siden kom  jeg og amalie hjem fra en koslig tur i skjeberghallen. Vi tok oss en tur ned dit for å spille litt håndball, for å finne på noe en fredags aften. Og for et sammen treff traff vi disse tre herlige guttene, nemlig Stian, Martin og Ole. For noen herlige gutter. Så da tok vi frem kamera og knipset en del bilder. Herligt kan man kalle livet i dag! :) 

- hva har dere gjort idag? 

Kjeder meg

Sitter å chillern på skolen. Mens jeg venter på den nydligste skapningen på jord, amalie. Jeg sluttet halv et og de slutter kvart over et. Så da må jeg vente drit lenge. Kjeder meg, og vurderer egentlig ta bussen hjem til Amalie klokka 13 og vente på ho ved Kiwi. Jeg trur jeg gjør det jeg. Men, nei. Da blir ho sur da. Men blogger mere i kveld, vi snakkes !!

Hva skal dere idag?

for en dag

I dag har det vært en tankefull og trist dag. Kjæresten tok sitt forvel med meg i går, triste greier. Nå har han kommet seg trykt tilbake til trondheim. Har vært så koslig å være med han, får vel ta meg en tur opp til han snart vel.Savner han allerde. 
Men bortsett fra det, har det vært en lang dag. Føler meg helt dø, og tenker bare på at jeg vil ligge i christians armer.♥ 

God natt

Da er det nattaen for meg, har vært en utrolig koslig dag idg. Men også trist, Christian reiser tilbake til Trondheim imorgen tidlig. Og idag var den siste dagen som jeg fikk sett han føre på lenge. Neste gang han kommer, drar han rett til paris med familien sin. Men uansett, jeg vet du leser blogge christian så noen få ord til deg! " jeg er utrolig glad i deg, å gleder meg allerede til å treffe deg snart igjen vennen. Vi har våre nedturer men, de fikses alltid. Du må bare vite at du er den herligste gutten på jord. Og at jeg ikke kunne ha tenkt meg en bedre enn deg. Du er gullverdt vennen.<3 elskerdeg "

Hva har dere gjort idag?

my dayIdag har christian♥ vært her, og vi har kost oss veldig. Det var også liverpool-manu, som ble 1-1. Noe som sucks.Men uansett, nå sitter jeg her å ser på amorsballer med jentene i familien. Hehe, noe som er koslig. Har akuratt laget en kake, for min mor. 

Men, hva har du gjort idag? kos dere videre! 

hannah montana maraton!

Nå sitter jeg godt plantet i senga med pc, mobil og hannah montana! åh, så deilig fredag. Christian har vært her idag,og vi har egentlig bare sett på idol, snakket og han har klaget over hvor dårlig vålerenga og viking er i fotball.Haha, savner han allerde. Men, han kommer imorgen også! Gleder meg<3<3

Etter hårfargingen.

Bare for å underskrive dette her, så har jeg forsatt lik farge, men siden sist farget jeg det selv. Så da ble ikke alt tatt med, så noen steder var det blondt. FLINK?! JA.

- turer til hvaltorvet


Da tar jeg, Stemammaen min, pappa og lillesøstra mi en tur til hvaltorvet.Har gavekort på hvaltorvet som jeg fikk ifjord. Så må få brukt det opp føre det går ut på dato. Ehehe, men da kommer det innkjøp når jeg kommer hjem.. Håper jeg, fordi ledningen som jeg skal overføre bilder med til telefonen er klikk. Den fungerer når den selv vil.Så vi får se hva det blir til. Men hvis ikke, kommer det mest sannsynlig når jeg kommer hjem til mamma.

God natt

Nå skal jeg legge meg og lese denne boken, andbefalles!! Og den er sann! :-) kan fortelle mer om den senere! Snakkes

God Morgen!

For ikke så utrolig lenge siden, sto jeg og Amalie opp. Eller våknet heter det vel, vi ligger forsatt fastklemp i senga enda. Vi skal vel ut å ta noen bilder idag også, så da får dere mange bilder. Også senere idag så skal jeg på kino med Ann-Helen, en gammel veninnde jeg ikke har sett på utrolig lenge! Så det gleder jeg med masse til, vi skal se kong curling.


har dere sett kong curling?og er den bra? hva skal dere idag?
 

verdens beste jente

Nå har jeg havnet sammens med Amalie igjen. Det er så utrolig koslig å være med den jenta altså, vi har det alltid så bra! Som jeg har nevnt tidligere. Vi har også tatt noen bilder idag.


jeg er så glad i deg jentami.
Vi har også laget ny blogg : www.bmphoto.blogg.no så håper du tar en titt innom der.

koser meg med film daseh.

Nå sitter jeg planta i min store seng, sminkefri og med masse snop, mens jeg ser på en film.Utrolig koslig♥

Har du en kosekveld med deg selv innimellom? 

som jeg har kost meg.

For en liten stund siden, dro min kjære amalie. 

Vi har hatt det så utrolig koslig den natten hu har vært her, vi har spist godis og endra rommet mitt. Og egentlig bare slappet av, en god start på høstferien. Vi tok ingen bilder igår, men vi var ute en tur føre hu dru. Og tok noen få bilder.
Resten av dagen skal jeg bare slappe av, og kose meg med snop og film.♥Har dere kost dere inatt? 
 

krype under dyna

Nå tenkte vi at vi "straks" skulle krype under dyna, og sove.Skal ha mye å gjøre i morgen vettu, ta litt bilder til dere osv.Så da snakkes vi imorgen, så hører dere i med fra meg før i morgen. 
we♥it
 

helg!!

Endelig helg og ikke minst HØSTFERIE♥

Nå er det endelig helg, og høstferie..Pluss at denne herlige høstferien, begynner med en kosekveld med verdens herligste jente! Amalie, noe som er utrolig koslig.Er så glad i den jenta.Er så utrolig mye humor når vi er med hverandre. Hihi.

elsker deg, beste.
Har dere høstferie? og koser dere, dere med en bestevenninde/venninder idag?
 

Imorgen!!

Åh, i morgen blir fantastisk. Skal først på skolen(!!). Også skal jeg og Amalie til byn, skal kjøpe hårfarge og dvs. Var også ute å handla med Farmor igår, så alle innkjøpene kommer i samme innlegg i morgen. Å, unnskyld for lite blogging. Men jeg orker ikke ta bilder, er i sikkelig dvalemodus for tiden. Og imorgen begynner høstferien, en uke med fri fra lekser og mas. Skal bli chill. 


Og uka etter min egen høstferie, kommer herlige christian ned en tur. For da har han høst ferie. Føler jeg blogger mye om han, men savner han sann. Og gleder meg veldig til at han kommer. Eheh♥
 
- har du høstferie imorgen?
- Kommer det noen du har ventet på lenge snart? 

På skolen

Nå er jeg på skolen, og chillern føre vi skal ha utdanningsvalg.. Hehe

Good night

Nå skal jeg sove og drømme søtt! Og det må dere også gjøre. I morgen er det en ny dag, med nye muligheter!

God natt, sov godt!

photo - scena
 På fredag føre jeg og ida tok bussen til rufus, så var vi en tur på scena! Og der møtte vi kjente folk.. så ja!

Naturfag, er tingen..

helt siden jeg kom hjem idag klokka halv tre, så har jeg sittet plantet i stolen å lest på naturfag. Så imorgen skal jeg være sikkelig forbredt. Nå har jeg tatt meg en pause, og skal snart begynne å lese igjen. Å, både idag og igår har jeg lest på prøver. Hater virkelig skole sterkt nå, kan jeg si! Så nå gleder jeg meg vilt til høstferien, og uka etter høstferien kommer Christian♥ ned hitt igjen! Jeg gleder meg.

- Har du hatt noen prøver i det siste? og blir du sittende inne hele dagen å lese?
 

Caroline Josefine

Caroline Josefine

15, Sarpsborg

Jeg er en jente på 14 år, og jeg driver med alt som har med bilder å gjøre.Jeg elsker å ta bilder, på fritiden driver jeg med fotball og dvs.

Kategorier

Arkiv

hits