oktober 2011

For en kamp

Nå sitter jeg plantet under dyna i sengen min, å ser på en forferdelig Rosenborg kamp. Blir litt flau over å være rosenborg supporter nå ja, når stefaren sitter oppe å er brann supporter. Kommer til å bli mobba for resten av livet, for nå ligger vi under med 2 mål. 1-3 til brann.

Jeg har også vært å sagt hade bra, til verdens beste kjæreste. Er så dumt han bor så langt unna, savner han etter hvert sekund jeg ikke er med han. Åh, jeg gleder meg til hver gang han kommer, også drar han med en gang. Savner han allerede! 
god tur hjem til Trondheim, kjæresten min. Glad i deg♥

Good Morning


Nå har jeg akuratt våknet opp, etter å ha lagt meg drit sent i natt. Trur klokka ble rundt halv fem jeg, siden jeg satt å skrev engelske sitater på små lapper og hengte dem opp på siden av skapet ved senga, kan vise dere bilder ikveld. I dag skal jeg vel ikke så utrolig mye, trur jeg skal en tur til christian for å si hade føre han skal sitte åtte timer i buss igjen. Syntes ganske synd på han ja. 

- Hva skal dere idag?♥ 

i love you

Jeg er så glad for at du er den du er, og at jeg er så heldig som får være kjæresten din. Jeg er utrolig glad i deg vennen.♥

svar på spørsmåls runden

Har du kjæreste?
- ja, det har jeg
 nevn 5 ting som er positivt med deg selv?
- snil, er til å snakke med, stiller alltid opp, er meg selv 100% og er til å stole på.
5 negative ting om deg selv?
- blir lett sjalu, veldig fort sint, overreager ofte og veldig flink til å missforstå

-Hva synes du om langrenn?
- sikkert helt grei sport det.
-Ossen musikk hører du på?
-  alt mulig egentlig
-Hvor lenge har du spart til så langt hår?
- ikke så lenge egentlig, hehe
-Hva er det alller beste du vet om?
- være sammens med kjæresten min♥
hva er det du liker best å gjøre?
- spille håndball, være med venner/kjæresten og ta bilder.


blogga lenge?
- siden sommerferien
ser du ofte på tv?
- har alltid på tv når jeg sitter på rommet ellers så blir det så dårlig stemning.
beste sang?
- jeg vet ikke helt, er så mange supre! :)
hvem er din bestevenn?
- amalie buvarp!
ossen tlf har du?
- iphone 4
hvor lenge har du og christian vært sammen?
- 2 måneder


det du liker best å se på tv?
- varierer fra hvilket humør jeg er i
drikker du kaffe?
- iskaffe tels det?
er du fornøyd med telefonen din?
- tja, eller nei.
føler du at du selv er sporty? det er du!
- nei, det gjør jeg ikke ;)
syns du rommet ditt er fint?
- joa, både og.. til tider:)
er rommet ditt ofte ryddig?
- neeei
kan du lage video om rommet ditt?
- kan jeg helt sikkert
bruker du mye sminke?
- jeg bruker vel det fleste jenter bruker for tiden! :*)
er du flink på skolen?
- både og! :)
ler du mye?? jaa!
jaaa!
sover du mye?? jaa!
- oyeah

er forholdet bra mellom deg og christian ?
- både og, det er så mye trøbbel siden han bor i Trondheim, og jeg i Sarpsborg.
Favoritt plagg?
- joggebukse og hettegenser! loveit
Driver du med noen sport?
- håndball, men digger fotball! :)
hva synes du om kjæresten din?
- hvor skal jeg begynne?
Jo, han er utrolig snill, søt og bare utrolig herlig. Personligheten hans er så utrolig fin, jeg elsker den. Men mest av alt så elsker jeg han for den han er. Han er seg selv hele tiden, noe som er utrolig flott!
kunne du gjort det slutt med han? - hvorfor/hvorfor ikke?
- Jeg kunne ikke direkte gjort det slutt for følelsene sin skyld, for jeg har utrolig sterke følelser for Christian. Men, det kan jo hende forholdet ryker pga avstanden, noe som er trist. Jeg gleder meg alltid tl han kommer, men grur meg til han skal dra liksom. Om dere skjønner! :)
åssen er dagene dine for tiden?
- De er vel vanlige som alle andres.
savner du noen nå? - hvis du gjør det, hvem da?
- Ja, det gjør jeg. Jeg savner Christian veldig masse
hvem stoler du mest på?
- Christian, Amalie og Sarah
hvem er dine topp 3 bestevenner?
Sarah, Amalie og Christian
fotball eller håndball?
Fothåndball
når er neste gang du møter kjæresten din?
- Jeg vet ikke helt, hehe.

nevn en ting som har gjort livet ditt MYE bedre
- Det er så veldig mye, men en ting! Det er vel det at jeg møtte herlige Christian.
nevn en ting som har gjort livet ditt vanskelig i perioder.
- Avstanden mellom meg og christian, savner han bare mere og mer.
Er det noe du vil forandre på?
- Ja, masse!
idolet ditt
- Jg vet ikke helt.
noen gang operert?
- Jepp! :)
Siden kamera ikke ville samarbeide med meg, så ble det skriftlig, håper det går fint! likte dere svara?

ønsker og verdens beste helg

Overskrifter er så vansklige.


Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om lenger, så om dere har noen ønsker så er det bare å komme med det. Siden jeg har ikke blogglyst i det hele tatt lenger. Alt går så sinsykt sakte for tiden. Men uansett.
I morgen kommer søteste amalie og skal overnatte, så da blir det sikkert en del bilder til dere. Og på lørdag kommer christian en tur! Som jeg gleder meg til denne helgen. Også på lørdag, skal jeg kanskje ta sann piercing ting i øret.. Haha,lover deg jeg kommer til å begynne å grine, sverger.

Har du noen ønsker? Får du en bra helg denne helgen?

Bloggtiden

Jeg har ikke så utrolig mye tid til blogging for tiden, jeg har nemlig begynt på håndballen igjen. Deilig♥ Har hatt en pause på over 3-4 mnd nå, og jeg kjenner det er godt å komme tilbake på håndballbanen.Føler meg hjemme. Gleder meg til alt nytt vi skal gjøre sammen, skal bli kos med folket igjen!♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2 mnd med verdens beste!

Jeg er så utrolig glad for at jeg fant deg, Christian. Takk for at du alltid har stilt opp for meg, og at du enda er min. Jeg kan med hånda på hjerte si at du er den beste i hele verden. Du kommer alltid til å være min bestevenn og du er min bestevenn og kjæreste nå. Ting er komplisert. Og alt kan bli endret. Jeg er så glad for at du får meg til å smile når jeg trenger det!

Ja, ting er vanskelig med avstandsforhold. Men vi skal klare hverandre, vi stoler såppas på hverandre. Og jeg er glad jeg har denne gutten. Han vet virkelig hvordan han skal få meg til å smile, og være glad. Han vet hvordan å få meg til å bli i humør. Han vet virkelig hvordan han skal innponere meg. Han er virkelig den beste. Irriterer meg at han bor i trondheim, og mamma er stad å sier " du får ikke sove på samme rom som gutter" hello? det er kjæresten min. jeg vet hva jeg skal og ikke skal. Foreldre!

Hverdagen er ikke det samme uten deg, kjære. Alle skyer skygger for den sola som skulle vært vist fram til det vakre landet våres. Ingenting er som det skal, jeg savner deg sann kjære deg. Husk at jeg alltid vil være her for deg vennen. Og at ingen er bedre enn deg. Håper vi får ordnet opp i problemet våres vennen. 

ELSKER DEG! DU ER DEN BESTE. TAKK FOR TO HERLIGE MÅNDER,OG LENGER SKAL DET BLI!! ♥♥♥♥♥

kuleste personen i vææææærdaaan daaaa vet

Nå skal jeg lage ett innlegg om hvor kul MARCUS HANSEN er.. Han er bare såå utrolig kuuul, herregud. han eier også i å skate.. sooo proooo, liksom.. Hello? søk på face, og han kommer opp.. SUPER snill og utrolig kuuuul! går ikke ann å beskrive en gang :p herregud! sooo coool boyy, the cooolest in the wooorld.


 

FUCK YOU


modell meg tatt av selvutløser kamera sony a 330

- tycks`?

skjeberghallen! :)For ikke så utrolig lenge siden kom  jeg og amalie hjem fra en koslig tur i skjeberghallen. Vi tok oss en tur ned dit for å spille litt håndball, for å finne på noe en fredags aften. Og for et sammen treff traff vi disse tre herlige guttene, nemlig Stian, Martin og Ole. For noen herlige gutter. Så da tok vi frem kamera og knipset en del bilder. Herligt kan man kalle livet i dag! :) 

- hva har dere gjort idag? 

Kjeder meg

Sitter å chillern på skolen. Mens jeg venter på den nydligste skapningen på jord, amalie. Jeg sluttet halv et og de slutter kvart over et. Så da må jeg vente drit lenge. Kjeder meg, og vurderer egentlig ta bussen hjem til Amalie klokka 13 og vente på ho ved Kiwi. Jeg trur jeg gjør det jeg. Men, nei. Da blir ho sur da. Men blogger mere i kveld, vi snakkes !!

Hva skal dere idag?

spørsmålsrunde!

Nå siden jeg ikke har noe å blogge om tenkte jeg starte en spørsmålsrunde, og denne gangen skal jeg svare på video. Men, nå skal jeg legge meg å slappe av! er ikke helt i form så.

sq
 

photo - mekjedameg

for en dag

I dag har det vært en tankefull og trist dag. Kjæresten tok sitt forvel med meg i går, triste greier. Nå har han kommet seg trykt tilbake til trondheim. Har vært så koslig å være med han, får vel ta meg en tur opp til han snart vel.Savner han allerde. 
Men bortsett fra det, har det vært en lang dag. Føler meg helt dø, og tenker bare på at jeg vil ligge i christians armer.♥ 

God natt

Da er det nattaen for meg, har vært en utrolig koslig dag idg. Men også trist, Christian reiser tilbake til Trondheim imorgen tidlig. Og idag var den siste dagen som jeg fikk sett han føre på lenge. Neste gang han kommer, drar han rett til paris med familien sin. Men uansett, jeg vet du leser blogge christian så noen få ord til deg! " jeg er utrolig glad i deg, å gleder meg allerede til å treffe deg snart igjen vennen. Vi har våre nedturer men, de fikses alltid. Du må bare vite at du er den herligste gutten på jord. Og at jeg ikke kunne ha tenkt meg en bedre enn deg. Du er gullverdt vennen.<3 elskerdeg "

Hva har dere gjort idag?

super fin bikini

outfit 16.10.11


skjerf veromoda singlett h&m cardigan bikbok bukse ginatricot
-hva syntes du? 

chillrn!kosermeg♥

my dayIdag har christian♥ vært her, og vi har kost oss veldig. Det var også liverpool-manu, som ble 1-1. Noe som sucks.Men uansett, nå sitter jeg her å ser på amorsballer med jentene i familien. Hehe, noe som er koslig. Har akuratt laget en kake, for min mor. 

Men, hva har du gjort idag? kos dere videre! 

hannah montana maraton!

Nå sitter jeg godt plantet i senga med pc, mobil og hannah montana! åh, så deilig fredag. Christian har vært her idag,og vi har egentlig bare sett på idol, snakket og han har klaget over hvor dårlig vålerenga og viking er i fotball.Haha, savner han allerde. Men, han kommer imorgen også! Gleder meg<3<3

Etter hårfargingen.

Bare for å underskrive dette her, så har jeg forsatt lik farge, men siden sist farget jeg det selv. Så da ble ikke alt tatt med, så noen steder var det blondt. FLINK?! JA.

Farger håret.

Først og fremst, unnskyld for mitt fraværd.Men, kjæresten min har innkommet byn, og da vil jeg bruke mest tid på han. Har jo savna han så lenge.

Jeg sitter nå med hår farge i håret, å venter på å komme meg i dusjen får å få det ut. Så kommer bilder og det etterpå. Og ellers skal jeg en tur til kjæresten i morgen, tar med kamera trur jeg. Så får vi se om det blir noen bilder. Hehe, er ikke så flink til sant vet dere. Men da snakkes vi!!

arkivbilde-.-


DAY 4 - Et bilde av deg da du var litensavner virkelig å være liten, da eksisterte ikke drittsnakk, og kjærelighet var et kyss på kinnet. Og pappa var verdens beste gutt!♥

Nothing to do

1 Har du et mellomnavn?  Lorentzen

2. Hvilken tid på døgnet liker du best? On the night

3. Hvor liker du deg best? På rommet mitt, plasert under dyna med en film!

4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Spiller musikk på det høyeste!

5. Har noen av vennene dine sviktet deg før? Ja..

6. Hva er din formening om musikk? Uten musikk, så hadde livet vært dønn kjedelig.

7. Bryr du deg om hva andre synes om deg? Ja, egentlig. Jeg tar meg veldig nær av ting som " du er tjukk" osv. Hadde en periode på barneskolen der alle sa"du er tjukk, slank deg" osv. Som jeg omtrent bare spiste en gang daglig, og ikke noe mer.

8. Høyrehendt eller venstrehendt? Høyrehendt

9. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? Ja, en god del.

10. Hvor mange kjæledyr har du hatt? 2. En katt og en hund.

verdenssøteste♥
11. Hvor var ditt første kyss? I barnehagen(?)

12. Hvor var "din første gang"? Det har ikke skjedd, så venter nok en stund med det ja.

13. Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn? Personligheten, men også litt utseende..

14. Er du deg selv mot andre? Spørs, for jeg er egentlig en veldig hyper person.Men er også litt kosete og sjenert.Men er jeg med kjæresten, er jeg mest den kosete, sjenerte jenta.Men også den hypre innimellom.

15. Hva er det koseligste du vet om? Ha jentekveld med en god venninde, bare sitte i senga med hver våres pc og se en film med snop. Eller en sikkelig kosekveld med kjæresten.Åh,savner han.

16. Hva får deg til å sove? Hver gang jeg skal lese til prøver sovner jeg. Men sann om kvelden er det stemmen til Christian.Det er den siste tingen jeg må høre føre jeg sover.Ellers får jeg ikke sove.

17. Sang som får deg til å smile? Jeg vet ikke helt.

18. Sang som får deg til å gråte? jeg vet ikke helt igrunn.

19. Har du søsken? En halv søster på 10, og en søster på 2 :-)

20. Liker du utseendet ditt? Både ja og nei

21. Hva har du gjort som du angrer på? Ja! en del.

22. Hva er din yndlingsdrikk? Coola!

23. Hvor mange puter har du i senga?2:)

24. Hva gjør du før du sovner? Snakker med kjæresten.
25. Hvor føler du deg hjemme? sammens kjæresten!

26. Hva er din største drøm? Er ikke sikker enda, kanskje bli noe innen media...

27. Er du "på g" med noen akkurat nå? JAAAAAA

28. Hvordan ser rommet ditt ut? Kan legge ut bilder.

29. Hvordan er din klesstil? Ola bukse, converse og varierende gensere30. Hva er dine største interesser? Venner og kjæresten.+ ta bilder!

31. Hva er typisk -din- humor? Haha! Må vel si pervers eller bare random ting x)

32. Hvordan oppfører du deg når du har gjort noe du ikke burde gjøre? Prøver å bytte tema hele tiden

33. Hva gjør du når du har kjærlighetssorg? Eh, snakker med amalie


34. Hva er din yndlingssmak? vet ikke..

35. Hva er din yndlingslukt? vet ikke, gutteparfyme.. å digg!

36. Hvor ofte dusjer du? Hver eller annen hver dag

37. mange eller få venner? har jo mange venner

38. Kjenner vennene dine den virkelige deg? nei!

39. Hva er ditt første minne? Noe fra barnehagen eller no...

40. Hvordan hilser du på folk? Gir dem en klem! standar

41. Liker du å ta hevn på folk? Spørs hva folk har gjort med meg, men det er sykt digg da >:)

42. Liker du å gå i bikini/badebukse? Ja! savner det allerede!43. Hva er den mest spilte sangen på pc'en din atm? It girl - jason derulo

44. Er du ute etter et langvarig forhold eller bare one night stands? Langvarig! :D

45. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med deg i grava? Ja!

46. Føler du deg populær? Nai!

47. Føler du deg som en taper? Noen ganger, men på en bra måte :)

48. Hvordan parfyme bruker du? Beckham ellerno,fikk av sophie etter ho hadde vært i dubai! bruker den hver dag!

50. Liker du oppmerksomhet? Tja..

i miss the summerholiday

Å som jeg savner sommeren så utrolig mye, gå i shorts og bare chilln i sola(når det er sol da) åå..
- kommer del 2 senere

DAY 3 - Favoritt sanger akkurat nå

- turer til hvaltorvet


Da tar jeg, Stemammaen min, pappa og lillesøstra mi en tur til hvaltorvet.Har gavekort på hvaltorvet som jeg fikk ifjord. Så må få brukt det opp føre det går ut på dato. Ehehe, men da kommer det innkjøp når jeg kommer hjem.. Håper jeg, fordi ledningen som jeg skal overføre bilder med til telefonen er klikk. Den fungerer når den selv vil.Så vi får se hva det blir til. Men hvis ikke, kommer det mest sannsynlig når jeg kommer hjem til mamma.

God natt

Nå skal jeg legge meg og lese denne boken, andbefalles!! Og den er sann! :-) kan fortelle mer om den senere! Snakkes

Jeg er ukens blogg hos

http://theuse.blogg.no

når jeg logget inn på bloggen nå, og sjekket kommentarene mine hadde jeg fått en kommentar, du er ukens blogg hos meg. Sjekk ut. Ååh, jeg ble utrolig glad. Så nå tenkte jeg at jeg skulle lage en liten video til dere, om jeg orker .. kanskje en sminkevideo(?) men den må bli filmet med iphoenen min. Siden kameraet mitt kan ikke filme, og uansett er det hos amalie. Så nå stikker jeg en tur på rommet mitt! Vi snakkes!♥
fra i sommer, på campingtur med bestejenta sarah!

- syntes du jeg skal begynne med ukens blogg?
og hva vil dere ha om på video?

DAY 2 - Et bilde av håret ditt


- Er vel ikke så mye å si om håret mitt, men etter en del farging er det ødelagt. Men, jeg liker ikke den lyse fargen i håret mitt.Så derfor har jeg farget det mørkt!

hva syntes du?

DAY 1 - Et bilde av deg selv


Da har jeg kommet fram til pappa, eller kom jo fram istad da.Men uansett, hva gjør dere idag?

10 days challenge

Jeg syntes ikke jeg har blogget så utrolig så mye i det siste, og har ikke så mye og blogge om. Akuratt nå ligger kameraet mitt hos amalie, siden ho skulle få låne det.Siden jeg er så snill, ehehe.Og siden jeg skal til pappa idag, reiser om ikke så lenge. Skal ta moss-horten feira også en buss i 1tog40m. Men skal nok gå. Ehehe.

DAY 1 - Et bilde av deg selv
DAY 2 - Et bilde av håret ditt
DAY 3 - Favoritt sanger akkurat nå
DAY 4 - Et bilde av deg da du var liten
DAY 5 - Et bilde av mobilen din
DAY 6 - Et bilde av håndskriften din
DAY 7 - Hva er i makeup bagen din
DAY 8 - Et bilde av deg uten sminke
DAY 9 - Hva står øverst på ønskelista nå
DAY 10 - 10 ting du kanskje ikke visste om meg
- hva syntes du om at jeg skal ha en ti days challenge?

photoshoot ; amalieIdag har Amalie igjen fått prøvd seg litt forann kamera. Ho er kjempe flink, og har et helt utrolig utseende!

- Hva syntes du?

God Morgen!

For ikke så utrolig lenge siden, sto jeg og Amalie opp. Eller våknet heter det vel, vi ligger forsatt fastklemp i senga enda. Vi skal vel ut å ta noen bilder idag også, så da får dere mange bilder. Også senere idag så skal jeg på kino med Ann-Helen, en gammel veninnde jeg ikke har sett på utrolig lenge! Så det gleder jeg med masse til, vi skal se kong curling.


har dere sett kong curling?og er den bra? hva skal dere idag?
 

Nytt design.

nå skal jeg og amalie snart hoppe i seng. skal bli godt, er utrolig sliten. 
tycks?

svar på spørsmåls runden

hva liker du best med christian?
- At han er seg selv hele tiden, og at jeg kan være meg selv ved han og rundt han. Og at jeg kan stole på han, og at 
han er super duper snill. Men jeg liker vel egentlig alt ved han, så er så vanskelig å fortelle!Han er den beste♥

gleder du deg til høstferien når christian kommer ned?
- Ja, det gleder jeg meg utrolig mye til.Tenker ikke på noe annet enn at han straks kommer ned. 

hvor høy IQ har du?
- Hei christian! :) jeg er smartere enn deg!

hvor lav er du?
-Jeg er 150 christian, og det vet du veldig godt. Trenger ikke gni inn at jeg er lav.

åssen fotballsko hadde du?
- Jeg har ikke noe fotball sko lenger, for mine er kastet. Lagt fotballen helt på hylla nå, skolen skal forann

hvis du kunne velge mellom tre ting som du kunne hatt med deg på en øde øy, hva hadde det vært da?
- Christian, båt og matdrikke!


kan du lage video om sminka di?
- det kan jeg vet du :)

kan du lage fakta video om deg selv?
- Om du ønsker det, så kan jeg sikkert gjøre det!

er du fornøyd med livet?
- Ja, takket være min mor,far, amalie og Christian♥

trur du at du kommer til å bli lei christian om han flytter ned hit?
- Alle blir jo innimellom lei av hverandre men, jeg trur ikke jeg kan bli lei av christian om han kommer tilbake. For jeg trur nok ikke vi kommer til å være sammen så mye mer fordet, for han trener jo hele tiden osv. Ja, du forstår.

er du morragretten? (JAAAAAAAAAAAA)
- Spørs hvilken måte jeg blir vekket på, men JA jeg er morragretten.

de tre bloggene du leser FAST!
- Amaljeb, sophieelise og annais

er du flink til å lese bøker?
- Nei, hater å lese bøker!

er du ofte lei deg?
- Nei, men når jeg begynner å tenke på mye så blir jeg lei meg.

Glad i å ta bilder?
- ja det er jeg. Er veldig glad i det!

føler du deg fin på mange bilder? :) det er du!
- Nei, men de jeg føler meg fin på legger jeg jo ut da! :) så ja.

om det blir slutt mellom deg og christian, har du noen andre i kikkerten da?
- Nei, har bare christian i kikkerten! Og vil ikke endre på det! 

Hva heter din nåværende kjæreste?
- Om du virkelig følger med på bloggen så heter han christian.

Hva liker du best av Melkesjokolade og smash?
- Liker virkelig ikke smash, så må velge melkesjokolade

Hvem er ditt idol?
- Mammaen min!♥♥
Hvilken kjendis er den mest kjekkeste?
- Taylor Lautner<3<3

Har du noen gang klemt en fremmed?
- Ikke en spesiell fremmed, men en jeg ikke kjenner veldig godt. JA!

Hvilken gutt du har vert sammen synes du var den søteste?
 
- Christian Vikan 
 
Hva gjør du på fritiden?
- Tar bilder og egentrening og er med venner. 

Favorittfilm?
- bruder i krig!

Kjekkeste mann i _hele_ verden?
- eh, jeg syntes ingen er kjekkere enn kjæresten min. Men, om det skulle vært en mann! Så er det nok Jim Larsen eller Markus henriksen♥

Hvor lenge har ditt lengste forhold vært?
- Eh, er ikke helt sikker. Men, det seriøse mitt varte i 6 mnd og 2 dager. hehe 


Hvem er dine bestevenner ?
- Amalie,Christian og Sarah.

Hvorfor blogger du?
- Jeg begynte egentlig fordi alle andre gjorde det, og da gjorde jeg det fordi de andre gjorde det.Men nå gjøre jeg det fordi jeg syntes det er gøy! Og liker å få respons på det jeg skriver osv.

Hva gir deg inspirasjon? :)
- Andre blogger, ting på gata.. Og folk jeg møter på!  

- det var det jeg hadde for denne gang! håper jeg svarte bra nok!  

fotoshoot ; amalie som modell


Nå har jeg og Amalie vært en tur ute, og tatt en del bilder. Dette er noen av dem, og det er bare det i svart og hvitt som er redigert. De andre er ikke redigert, har sann ting på kamera som jeg kan endre på. Kan ta det på en videoblogg en gang tenker jeg. Men uansett. Nå skal jeg og amalie chillen litt til. Ta noen bilder senere ikveld også, så da får dere flere bilder. 

Selv likte jeg bildene ganske godt, og amalie fant også ut at hun likte seg forann kamera.Noe som er en posetiv ting, ho er også veldig flink.

Husk også spørsmålsrunden > http://caaroline9.blogg.no/1317726493_sprsmlsrunde.html 

- hva syntes dere om bildene? 

 

spørsmålsrunde

Da tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde, og dere kan spørre om alt fra a-å, men svarer ikke på for private spørsmål om dere forstår. Og da er det bare til å stille spørsmål, og ja jeg kommenter tilbake i dette innlegget også. Så, håper dere stiller spørsmål. Den varer bare ut til i kveld, så da svarer jeg på den ikveld.
 
håper du stiller spørsmål! :)

formspring me.

Nå har jeg og amalie lite å gjøre, så vi lagde oss formspring. Kan ikke dere bare ta å spørre meg om noe? også tenke jeg å lage en liten spørsmålsrunde senere idag, som jeg skal svare på imorgen eller ikveld. Så da kommer det ett innlegg senere. 
 http://www.formspring.me/carroj 

arkiv bilde 

http://www.formspring.me/carroj

har du formspiring? så legg den igjen i kommentarfletet å jeg follower deg. å stiller deg spørsmål. eller om du legger igjen bloggen din, så kommenter jeg den. om du stiller spørsmål

http://www.formspring.me/carroj
 

verdens beste jente

Nå har jeg havnet sammens med Amalie igjen. Det er så utrolig koslig å være med den jenta altså, vi har det alltid så bra! Som jeg har nevnt tidligere. Vi har også tatt noen bilder idag.


jeg er så glad i deg jentami.
Vi har også laget ny blogg : www.bmphoto.blogg.no så håper du tar en titt innom der.

så sliten fortiden

Jeg er så slapp for tiden, jeg tenker alltid dagen før neste dag " jogge imorra,ja!" men så ender det med att jeg sitter inne klempt på rommet mitt og ser på tv. Ellers sitter jeg i telefon med christian i flere timer. Hehehe. Så derfor er det ingen bilder osv, å så mye bilder. Men håper det går bra! 


 I morgen blir det en liten by tur med amalie og til kulåsparken for å ta bilder. Også overnatte hos ho! SÅ det blir koslig!

tenker du også at du skal jogge, men blir sittende inne? 

selger speilrefleks kameraselger mitt sony a 330 

det du får med er , kamera vekse, deksel til kamera linsa(glemte å sette det på), minnekort på 4gb som det er plass til over 900 bilder på. og selve kamera da.

Det er brukt i 1 år i august, og jeg selger det for å kjøpe med nikon d3100 for det kan filme, så det er liksom det jeg ønsker meg. Kamera jeg selger er ganske bra, og det kosta 6000,- så jeg vurderer og selge det for 3000,- . 

det er godt brukt.

Så om du har innteresse for å kjøpe det så sender du mail til meg på : caaroline9@hotmail.com, ellers så skriver du i kommentarfeltet.

 

when nothing goes right


when nothing goes right, go left.
koser meg med film daseh.

Nå sitter jeg planta i min store seng, sminkefri og med masse snop, mens jeg ser på en film.Utrolig koslig♥

Har du en kosekveld med deg selv innimellom? 

som jeg har kost meg.

For en liten stund siden, dro min kjære amalie. 

Vi har hatt det så utrolig koslig den natten hu har vært her, vi har spist godis og endra rommet mitt. Og egentlig bare slappet av, en god start på høstferien. Vi tok ingen bilder igår, men vi var ute en tur føre hu dru. Og tok noen få bilder.
Resten av dagen skal jeg bare slappe av, og kose meg med snop og film.♥Har dere kost dere inatt? 
 

Caroline Josefine

Caroline Josefine

15, Sarpsborg

Jeg er en jente på 14 år, og jeg driver med alt som har med bilder å gjøre.Jeg elsker å ta bilder, på fritiden driver jeg med fotball og dvs.

Kategorier

Arkiv

hits