desember 2011

www.cajoma.blogg.no

Bytter blogg, for er så lei av det bloggnavnet jeg har her. Så hvis du forsatt vil følge meg, så følg meg på www.cajoma.blogg.no www.cajoma.blogg.no

Bytur med beste

Da drar jeg til byn med Søteste bestevennen min! Snakkes når jeg er hjemme ikveld!

Juleferie

Unnskyld for mitt fravær her på bloggen, men har skjedd så mye annet. Tentamner og hele den pakka der. Men nå er jeg tilbake.


Idag kan jeg offisielt kalle det juleferie. Men en dårlig måte å våkne på. Mamma hadde klart å forsove seg, så når ho dro smelte ho igjen døra så hardt at jeg trudde vinduet mitt knuste. Men det lever i all velgående. Jeg har altså rom rett ved siden av utgangsdøra. Men bortsett fra det. 
Idag skal jeg en liten tur til byn med sarah klokka 5 trur jeg, også tar vi bussen ned til sparta for å se sparta kamp. Siste sparta kampen føre juleaften!♥
 
- hva har dere gjort de siste dagene? 

Du blogger ikke- da gjør jeg det

Siden Caroline er så dum som ikke blogger så syns vell du nå at det var litt dumt å gi meg passordet ditt? hihi. Så da får vell jeg skrive noen ord til deg

Jo, hvor skal jeg begynne? Du er rett og slett den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt. Sånn helt seriøst. Vi har aldri krangla, og det er jeg hjerteglad for! du er den eneste personen som jeg ikke kunne tenke meg å være badass mot. eheheh. Jeg kan si alt til deg bestevenn, uten at du sier det videre. Finner ikke noe vondt i deg, bortsett fra at du ikke gidder å blogge, men det kan jeg leve med ♥ Så nå kan du bare glede deg til du får julegava mi, selvom den ikke er helt ferdig. Men jeg skal love deg den blir bra, sånn halvveis ivartfall håper jeg ;-) men jeg skulle egentlig bare si at jeg elsker deg jeg. så nå er det best for deg at du går inn på bloggen din å ser det her.
du er best

hos verdens fineste.

I natt sov jeg hos verdens fineste sarah helene, vi koste oss som vanlig. Sann som vi alltid gjør, hehe.
Men blir her i natt også, siden sann er det bare... :)


 
to av 50 stk vi tok i går..
- tycks? 

Spørsmålsrunde om meg og Christian

Noen har drevet å spurt sann huldert i bulter ang meg og christian, spørsmål om oss. Så da tenke jeg bare starte en spørsmålsrunde her om oss, så hvis dere evt lurer på noe innfor forholdet, eller om han. Så bare å stille. Still gjerne Christian spørsmål om meg også :)

F.eks spørsmål som ;
- er det vanskelig å ha avstands forhold osv, hvordan er han som person, hva han syntes om meg osv, så svarer jeg på det en gang han er hos meg. 

- det blir video 

Blogghumøret synker..


Blogg humøret mitt.. Ja, hva skal man vel si om det? Denne uken har det vært tentamner og drit å møkk. I morgen skal jeg møte kjæresten min, om jeg er i form til det. Er utrolig dårlig i form, klarer ikke tenke klart, se klart, eller noe som helst.

- Kommer kanskje ett innlegg i morgen, men kan ikke love at det blir noe annet en iphone bilder da! :-)

bloggfri - onsdag
Tar meg bloggfri idag, er så mye som jeg skal få unnagjort, må øve til fremføring jeg har i morgen! må også bli ferdig med den da. Men nå skal jeg sette meg å farge håret!

ukens sene sitater

A relationship is only made for two. But some bitches don't know how to count.

If someone says "I love you" and you don't feel the same way, just say "I love youtube" really fast

If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you really loved the first you wouldn't have fallen for the second. 

Men are like facebook, when you start to understand them....They CHANGE!

In three words I can sum up everything I've learned about life: It goes on. 


bloggpause.

må gjøre video

Nå skal jeg og sophie ha en må gjøre video, så nå håper vi at dere kommer med forslag. Alt kommer ikke til å bli gjort, men det meste blir gjort. - hva vil dere vi skal gjøre på må gjøre videoen?
 

videoblogg..

Nå har jeg laget og redigert en video til dere, der jeg snakker om alt og ingenting hos sophie. Hihi, er så koslig å være med den jenta igjen, lenge siden. Men nå stikker vi på sparta. Snakkes når jeg kommer hjem.♥

 

, Sarpsborg

Jeg er en jente på 14 år, og jeg driver med alt som har med bilder å gjøre.Jeg elsker å ta bilder, på fritiden driver jeg med fotball og dvs.

Kategorier

Arkiv

hits